klubtii
Etusivu | Uutiset | Pistebogeylaskuri | Kentät | Slopelaskuri | Galleria | Palaute | RSS

Uuden tasoitusjärjestelmän myötä Klubitii.fi tulee tiensä päähän. Palvelu sulkeutuu kevään 2020 aikana.
Kiitos kaikille käyttäjille menneistä vuosista!

Viikonlopun "wrappi"
6. Tou 2007 24:28:06

Uutiskuva

ET
Espanjan "pehmeäkätinen" Gonzalo Fernandez-Castano voitti uusinnassa Itävallan Markus Brierin Euroopan Tourin Italian osakilpailussa. Voitto oli Gonzalo Fernandez-Castano uran kolmas ET:llä. Kilpailu typistettiin huonon sään johdosta kolmeen kierokseen.

LET
Nikki Garrett voittoon Teneriffalla Naisten Euroopan Tourin osakilpailussa. Voitto oli Australialaisen ensimmäinen LET:llä. Trish Johnson ja Tanya Elosequi Mayor jäivät Nikki Garrettille kaksi lyöntiä ja jakoivat kilpailun toisen sijan.

Suomalaiset naiset kompuroivat Teneriffan osakilpailussa. Jenni Kuosan tulos +12 oli kilpailun paras suomalainen, sijoitus 34. Ursula Wikströmin tulos +13 ja sijoitus 41. Viime vuoden voittaja Riikka Hakkaraisen tulos +14 ja sijoitus 46. 15 lyöntiä voittajasta. Ensimmäisen ET-kisansa pelannut Hanna-Leena Salonen karsiutui päätöskierroksilta.

PGA TOUR
PGA Tourin Wachovia Championshipissä Tiger Woods -13, otti johdon viimeisen kierroksen 15. väylällä ja piti sen loppuun asti. Woodsin maanmies Steve Stricker -11, sai kokea Woodsin kovemmaksi ja tyytyä kakkostilaan. Voitto oli jo Woodsille kolmas tällä kaudella.

LPGA TOUR
Minea Blomqvistin sijoitus oli 44. Oklahomassa. Kolmannen kerran jatkokierroksille tällä kaudella selviytynyt Espoolainen ei saanut riittävää tulostaistoa loppukierroksille.

Korean Mi Hyun Kim voitti Oklahoman kilpailun kukistamalla konkari Julie Inksterin kisan uusinnassa. Voitto oli jo Korealaisen uran kahdeksas LPGA Tourilla.

Klubitii toimitus

Euroopa Tour
PGA Tour

Aihealue: Pelaajat© Klubitii 2006-2021
Hosted by Zoner.fi