klubtii
Etusivu | Uutiset | Pistebogeylaskuri | Kentät | Slopelaskuri | Galleria | Palaute | RSS

Uuden tasoitusjärjestelmän myötä Klubitii.fi tulee tiensä päähän. Palvelu sulkeutuu kevään 2020 aikana.
Kiitos kaikille käyttäjille menneistä vuosista!

Unelmamatka Kiinan golf- ja ostosparatiiseihin
12. Elo 2007 23:16:26

Uutiskuva

Mission Hills on golfmaailman mahtavin elämys, 12 kenttää ja 216 väylää - yhtä suurta ja vastaavaa ei missään muualla ole! Mission Hillsin kaikki kentät ovat erilaisia ja niiden suunnittelussa on ollut mukana golfin tunnetuimpia nimiä. Suomalaisen klubipelaajan mittapuun mukaan arvioituna kentät ovat varsin vaativia, yksikään niistä ei ole helppo. Rakentamisessa ei ole säästelty. Kauniissa kumpuilevassa vuoristomaisemassa polveileville väylillä on ripoteltu runsaasti hiekka- ja vesiesteitä.
Kaikki Mission Hillsissä on mittasuhteiltaan suurta. Klubirakennuksia on kaksi. Hotellialueen vieressä sijaitsevalta Shenzen-klubilta lähdetään pelaamaan viidelle kentälle. Muille kentille kuljetaan shuttle-bussilla ja etäämmällä sijaitseville kentille matka kestää vajaat puoli tuntia.

Kiina on golfaajalle lyömätön kokemus. Mission Hillsia vastaavaa ei ole muualla maailmassa. SunGolf-ohjelmassa on neljä pelimatkaa ja yksi kurssimatka, joilla vietetään unohtumattomien pelipäivien päätteeksi kaksi päivää ja yötä Hongkongissa. Kovimmankin golfaajan toiveet täyttää Unlimited golf -pelimatka, jolla pelataan vähintään 10:llä eri Mission Hillsin kentällä kahdeksassa päivässä.


Keskuksen toiselle laidalle vuonna 2006 avattu Dongguan-klubi on Aasian suurin ja hienoin. Suuressa rakennuskompleksissa on useita ravintoloita, tyylikäs spa ja jättimäinen proshop. Koko Mission Hillsin alueella on kuusi rangea, kymmeniä tenniskenttiä, kuntosali, useita kylpylöitä, uima-altaita ja ravintoloita sekä tasokkaat kokouspalvelut.

SunGolf-lomasi alkaa suoralla Finnairin lennolla Kantoniin, josta siirryt Mission Hillsiin ja asut kymmenen yötä Shenzen-klubin vieressä sijaitsevassa hotellissa.

SunGolf-ohjelmassa on myös Unlimited golf -pelimatka Mission Hillsiin. Kahdeksana päivänä pelataan vähintään 10:llä eri kentällä Kantonista lennetään suoraan Helsinkiin.

Klubitii / SunGolf

Lisätietoa pelimatkoista
Sungolf

Aihealue: Kenttä© Klubitii 2006-2021
Hosted by Zoner.fi