klubtii
Etusivu | Uutiset | Pistebogeylaskuri | Kentät | Slopelaskuri | Galleria | Palaute | RSS

Uuden tasoitusjärjestelmän myötä Klubitii.fi tulee tiensä päähän. Palvelu sulkeutuu kevään 2020 aikana.
Kiitos kaikille käyttäjille menneistä vuosista!

Hillside Golfissa pelataan jo kesäviheriöillä
2. Tou 2007 24:08:18

Uutiskuva

Klubitiin toimitus vieraili Hillside Golfissa ja sai todeta kentän olevan jo hyvässä pelikunnossa. Varsinkin viheriöt olivat hyvässä kunnossa ja tasalaatuisia. Puttaaminen oli helppoa, vaikka kierros olikin vasta kauden ensimmäinen.

Hillside Golfissa pääsee pelaamaan sekä 18-reikäisellä Hill Coursella että 9-reikäisellä Valley Coursella. Hill Coursen ensimmäiset 18 väylää kulkevat ylängöllä ja sen sivustoilla maalaismaisemissa. Valley Coursen 9 väylää kulkevat pääsääntöisesti tasaisemmissa maalais- ja lehtomaisemissa. Valley Course soveltuu hyvin mm aloittelijoille, mutta antaa haastetta myös kokeneemmalle pelaajalle.

"Kenttämme on talvehtinut pääsääntöisesti erittäin hyvin ja pelaamaan on päästy erittäin hyväkuntoiselle kentälle. Ihan kaikelta pahalta emme päässeet välttymään, mutta mitään suuria poltteita tai tauteja ei ole havaittavissa. Jokainen pelaaja pystyy vaikuttamaan kentän talvehtimiseen omalla pienellä panoksellaan eli korjaamalla jäljet sekä väylillä että greeneillä - jo heti kauden alussa", kertoo Hillside Golfin kenttämestari Jorma Eriksson.

Hillside Golf sijaitsee Vihdin Jokikunnalla. Kenttäalue sijoittuu Hiidenveden pohjoispuolelle, Vihdin kirkonkylältä matkaa on noin 7 kilometriä. Helsingistä nopein reitti on ajaa Helsinki-Turku-moottoritietä (1-tie) ja kääntyä Nummela / Pori -liittymästä. Matka jatkuu 2-tietä kohti Karkkilaa Nummelan ja Hanko-Hyvinkää-tien ohi. Vihti, Pusula ?risteyksestä käännytään vasemmalle Helsingintielle. Noin 10 kilometrin ajon jälkeen Hill Side Golfin kyltit näkyvät vasemmalla puolella. Tienumerot 1-2-1224. Matkaa Turun moottoritien alusta kertyy noin 55 km.

Klubitii toimitus

www.hillsidegolf.fi

Aihealue: Kenttä© Klubitii 2006-2022
Hosted by Zoner.fi