klubtii
Etusivu | Uutiset | Pistebogeylaskuri | Kentät | Slopelaskuri | Galleria | Palaute | RSS

Uuden tasoitusjärjestelmän myötä Klubitii.fi tulee tiensä päähän. Palvelu sulkeutuu kevään 2020 aikana.
Kiitos kaikille käyttäjille menneistä vuosista!

Wikström 8. Euroopa Tourin kisassa, viikonlopun "Wrappi"
23. Tou 2007 8:04:43

Uutiskuva

LET
Suomalaisilla naispelaajilla oli hyvä päivä Sveitsin osakilpailussa. Ursula Wikström sijoittui parhaana Suomalaisena ET:n kisassa kymmenen joukkoon, jaetulle 8. sijalle. Tulos on Wikströmin tämän kauden sekä uran paras ET:llä. Riikka Hakkarainen pelasi itsensä hienosti 19. sijalle. Erinomainen päätöskierros nosti Hakkaraisen sijoitusta toistakymmentä sijaa.

LPGA Tour
LPGA Tour vieraili New Jerseyssa, jossa pelattiin 1,3 miljoonan dollarin Sybase Classic.
Tämän kauden sensaatio ja maailmanlistan ykkönen Lorena Ochoa voitti kilpailun. Voitto oli kauden toinen ja uran 11:sta. Minea Blomqvist karsiutui kahden kierroksen jälkeen tuloksilla 77-77.

PGA Tour
Masters voittaja Zach Johnsonille kauden toinen voitto. Zach Johnson on kauden 2007 selkeä yllättäjä PGA Tourilla. Zach Johnson voitti kolmannen kerran urallaan PGA Tourin kilpailun. Erikoista kaikissa voitoissa on se, että ne on voitettu kaikki Georgian osavaltiossa. Voitto syntyi uusinnan kautta, jossa hän kukisti Japanin Ryuji Imadan

ET
Padraig Harrington oli irlantilaisten sankari Eurooppa Tourilla ja Toni Karjalainen pelasi itsensä 17:sta Belgiassa. Harrington kukisti uusinnassa Bradley Dredgen ja voitti maansa mestaruuden. Mikko Ilonen loukkasi avauspäivän ranteensa ja joutui keskeyttämään kilpailun.
Toni Karjalainen sijoittui Belgian Challenge Tourin kisassa hienosti 17. Belgian kilpailun voiton vei isäntämaan Nicolas Vanhootegemin.

Klubitii

European Tour
PGA Tour

Aihealue: Pelaajat© Klubitii 2006-2022
Hosted by Zoner.fi