klubtii
Etusivu | Uutiset | Pistebogeylaskuri | Kentät | Slopelaskuri | Galleria | Palaute | RSS

Uuden tasoitusjärjestelmän myötä Klubitii.fi tulee tiensä päähän. Palvelu sulkeutuu kevään 2020 aikana.
Kiitos kaikille käyttäjille menneistä vuosista!

Klubitii uudistuu
19. Huh 2007 21:13:58

Uutiskuva

Uusi golfkausi lähestyy ja samalla alkaa myös Klubitii-internetpalvelun uusi elämä. Yli kolme vuotta toiminut Klubitii on uudistuu täysin. Aiemmin erityisesti pistebogey-laskurina tunnettu palvelu laajentaa toimintaansa kokonaisvaltaiseksi golfklubien ja golfalan yritysten mediaksi. Uudistunut Klubitii tarjoaa golfklubeille ja golfalalla toimiville yrityksille ja henkilöille kanavan tiedottaa toiminnastaan joustavasti ja tehokkaasti.

Klubitii ei ole uusi "media". Sen avulla ovat monet tuhannet golfpelaajat laskeneet pistebogey-pisteensä ja tasoituksensa jo yli kolmen vuoden ajan. Kortteja on syntynyt vuosittain yli 100 000 kappaletta. Aktiivisia käyttäjiä palvelulla on ollut keskimäärin noin 10 000 kuukaudessa. Kauden 2007 tavoitteena on kolminkertaistaa sivuston kävijämäärät. Tämä saavutetaan parantamalla nykyisiä palveluja ja lisäämällä uusia.

Klubitii on jo nyt vahva golfmedia ja uudistuksen myötä se tulee kilpailemaan tasavertaisesti nykyisten golfmedioiden kanssa. Lukijoille Klubitii on edelleen maksuton ja toimintansa se tulee rahoittamaan mainosrahoitteisesti ja yhteistyösopimuksin. Hintataso on mainostajille kävijämääriin suhteutettuna todella kilpailukykyinen. Sisällöltään Klubitii on harrastajalähtöinen painottuen golfklubien omiin uutisiin ja klubipelaajia kiinnostaviin aiheisiin. Sen vuoksi portaali julkaiseekin pääsääntöisesti klubien ja golfyritysten itse julkaisemia artikkeleita ja tiedotteita.

www.klubitii.fi
www.klubitii.com

Aihealue: Klubitii© Klubitii 2006-2022
Hosted by Zoner.fi